Şoseaua Morarilor, 4C, Bloc H2, Bucureşti

Program: 09:00 - 18:00

Vivenda Smile Logo
075 89 89 888
075 89 89 888

Cele mai importante motive pentru care să iei în considerare dantura fixă în 24h

Ai auzit și tu de dantura fixă în 24h? Aceasta reprezintă cea mai nouă metodă de înlocuire a dinților naturali, fără griji,  stres și fără durere. Proteza pentru dantura fixă în 24h trebuie să fie luată în vedere și de persoanele care mai poartă încă proteze mobile, care uneori pot fi de-a dreptul enervante.

Citește în continuare articolul și află care sunt motivele pentru care este necesar să înlocuiești proteza mobilă cu o proteză pentru dantură fixă în 24h de calitate superioară.

Iată de ce trebuie să iei în vedere o proteză pentru dantura fixă în 24h:

  • Confort

Dacă porți proteză mobilă, atunci cu siguranță știi cât de enervant este ca în fiecare seară să o scoți, iar dimineața să o așezi la loc în cavitatea bucală. Cu o proteză pentru dantura fixă în 24h nu mai trebuie să faci acest lucru, deoarece aceasta nu trebuie scoasă din gură pe perioada nopții. Astfel, o proteză de acest tip oferă un plus de confort, care este necesar pentru fiecare persoană în parte.

Apelează la ajutorul celor mai buni specialiști pentru a te bucura în cel mai scurt timp posibil de o dantură nouă, fixă și impecabilă. Alege proteza pentru dantura fixă în 24h pentru a nu mai avea grija dinților!

  • Calitate

Protezele danturii fixe în 24h sunt realizate din cele mai bune materiale, așa că nu trebuie să-ți faci griji în privința durabilității și a rezistenței acestora. O proteză pentru dantura fixă în 24h poate fi folosită fără rețineri, precum dinții naturali, deoarece nu există riscul ca un dinte să se crape cu ușurință.

O proteză pentru dantura fixă în 24h poate să fie purtată fără probleme timp de foarte mulți ani, fără intervenții stomatologice pe parcurs.

  • Aspect impecabil

Dantura fixă în 24h te ajută să obții dantura la care visezi. O astfel de proteză îți redă un zâmbet natural, imaculat și perfect în doar câteva ore. Astfel, dacă suferi de parodontoză sau ai nevoie frecvent de restaurări dentare, cel mai bine este să îți îndrepți privirea către această soluție. Proteza pentru dantura fixă în 24h te poate ajuta să zâmbești larg, fără rețineri, deoarece aspectul estetic al acesteia este de neegalat.

  • Mai puține vizite în cabinet

Dacă te lupți adesea cu diferite probleme dentare și trebuie să mergi frecvent la medicul dentist, atunci este necesar să te gândești în mod serios la proteza pentru dantura fixă. Cu ajutorul acesteia scapi de dureri, de griji și de teama de a mergi în cabinetul stomatologic.

O astfel de proteză necesită foarte puține vizite în cabinet, lucru care este extraordinar! Astfel, cu proteza pentru dantura fixă în 24h nu mai trebuie să mergi la dentist pentru diferite intervenții chirurgicale, pentru extracții sau pentru alte proceduri care pot provoca teamă.

În cele din urmă, ia în vedere proteza pentru dantura fixă, deoarece acestea prezintă numeroase beneficii care trebuie să fie luate în seamă. O astfel de proteză te poate ajuta să recapeți starea de bine de odinioară și să te bucuri la cote maxime de fiecare moment frumos din viața ta. Cu ajutorul acesteia, nu mai trebuie să-ți acoperi gura atunci când râzi, nici să îți ascunzi dantura când vorbești, în cazul în care îți lipsește un dinte.

Distribuie :

Ai intrebari?

Nu ezita sa ne contactezi!

Ne găsești și aici!

Trimite-ne un mesaj acum!

Completează formularul de mai jos şi vom reveni la tine în cel mai scurt timp posibil-

Vivenda Smile

Clinică dentară

Adresa

Şoseaua Morarilor 4C, Bloc H2, Bucureşti

Telefon

075 89 89 888

Consultaţie gratuită!

Sună acum si programează-te la un consult gratuit pentru tratamentul Dantură fixă în 24h!